OtaMuhunYhteyttä

helistiina@outlook.com

lauantai 18. helmikuuta 2017

Mun lauantai

Mulla oli tänään niiiin kiva päivä!

Aamusta en tienny viellä yhtään päivästä salia pitemmälle, ja jotenki tuntus hassulta olla vaan kotona kökkimässä jos mulla ei oo töitä ollenkaan, joten.

Aamupalan jälkeen salille ja sieltä kotona joskus 11am jälkeen.
Söin, meikkasin ja kuvasin vähän videota.

Oltiin puhuttu Rita:n kanssa et nähdään hänen töiden jälkeen (jälkeen 12pm) ja kehitellään jotain tekemistä. Kattosin vähän et mitä voitas tehä tässä lähellä, mutta eihän se menny yhtään suunnitelmien mukaan.


Tällä on siis TALVI menossa, ja asteita oli +18'C !
Ihan jo pelkällä ohkasella pitkähihas mekolla tuli kuuma..


Ihan ekana (as always with Rita) käytiin syömässä ja siitä päätettiin ihan vaan ton ihanan ilman takia lähtee minigolffaamaan, koska miks ei. Ajettiin paikan päälle, ja siellä meil se tiskillä ollut mies sano et "naiset hyvät nyt on vasta helmikuu eikä meidän mimigolf oo viellä auki, mutta jos haluatte niin voitte ottaa tästä korin palloja ja pari mailaa ja tehhä pelkkiä lyöntejä radalle"
Ja kuule mehän tytöt laitettiin menemään.
Ainakin yritettiin kovasti :'D
Se tosissaan on paljon vaikeempaa ko mitä luultiin!



Noh ei mitään,
mentiin siitä sit ostaan vähä jotai syömistä ja käymään naistenhuoneella lähimmässä pikaruokaraflassa ja sit suunnattiin vähän kuvailemaan lähimpään puistoon mitä löydettiin. SO MUCH FUN.






Viimesenä kohteena oli ostari mihin mentiin vaan vähän pyörimään ja kattomaan jos sieltä mitään löytys.
Mukaan tarttu VS:n alusvaatteita koska pula-aika niistä ja ne oli tarjouksessa! Plus Rita osti muutamia meikkijuttuja Sephorasta ja mä pidin pääni kylmänä ja ihan vaan kiertelin siellä! So damn proud of myself!


Pikaseen moikattiin myös tätä mun mysteerimiestä kun hän pääs töistä, ja kun oltiin kahvit juotu ja vähän höpisty niin ajoin Ritan takas kotiin ja tulin teille kirjottaan kotiin tän postauksen ja meen tästä sit unille!

TBH vaikka ei sinäänsä mitään super jännittävää tapahtunu, niin oli silti ihan super kiva päivä!
Huomenna kans kokonainen vapaapäivä ja let's see mitä sillon tapahtuu :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti