En oo siis koskaan tykänny sienistä niinkun missään ruuassa oikeen, mut jotenki niinku maku muuttuu ja miusta tästä tuli ihan hyvää!
Ulkokuori pettää, mut maku oli ihan jees.
Lets go:
1. Kuorin ja pilkoin muutaman porkkanan ja laitoin kiehumaan.
2. Pilkoin tuoreita herkkusieniä about 100g ja laitoin kasarille odotteleen.
Samalla pilkoin 1.5 sipulia ja jätin odotteleen, sekä otin erilliseen astiaan valmiiks vähän kukkakaalia ja parsakaalia ja about 1dl riisiä.
3. Kun porkkanat oli ollu kiehumas about 20min lisäsin joukkooon kukkakaalit, parsakaalit ja riisit ja annoin olla vie about 10min. (vähän öljyy veden sekaan ni ei pala kiinni)
4. Aloin ruskistaan rasvan kanssa herkkusieniä pannulla, ja heitin hetken päästä sipulit sekaan. Kun molemmat oli ruskistettu kaadoin kerman joukkoon. (Ja kerma oli valmiiksi maustettu yrteillä, TOIMI)
Lisäsin vähän suolaa ja paprikamaustetta.
DONE.
Helppo, suht nopea ja hyvä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti