OtaMuhunYhteyttä

helistiina@outlook.com

maanantai 3. lokakuuta 2016

#NainenKeittiössä, herkkusienipata

Koska nyt mennään lihatonta lokakuuta, joka mulla on ollu jo hetken päällä niin tässä ois ensimäinen safka mikä positiivisesti yllätti miuta!
En oo siis koskaan tykänny sienistä niinkun missään ruuassa oikeen, mut jotenki niinku maku muuttuu ja miusta tästä tuli ihan hyvää!
Ulkokuori pettää, mut maku oli ihan jees.

Lets go:
1. Kuorin ja pilkoin muutaman porkkanan ja laitoin kiehumaan.

2. Pilkoin tuoreita herkkusieniä about 100g ja laitoin kasarille odotteleen.
Samalla pilkoin 1.5 sipulia ja jätin odotteleen, sekä otin erilliseen astiaan valmiiks vähän kukkakaalia ja parsakaalia ja about 1dl riisiä.

3. Kun porkkanat oli ollu kiehumas about 20min lisäsin joukkooon kukkakaalit, parsakaalit ja riisit ja annoin olla vie about 10min. (vähän öljyy veden sekaan ni ei pala kiinni)

4. Aloin ruskistaan rasvan kanssa herkkusieniä pannulla, ja heitin hetken päästä sipulit sekaan. Kun molemmat oli ruskistettu kaadoin kerman joukkoon. (Ja kerma oli valmiiksi maustettu yrteillä, TOIMI)



4. Kaadoin veden pois riiseistä ja kaaleista ja kaadoin kaiken kasarmiin.
Lisäsin vähän suolaa ja paprikamaustetta.
DONE.

Helppo, suht nopea ja hyvä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti