OtaMuhunYhteyttä

helistiina@outlook.com

maanantai 10. lokakuuta 2016

#NainenKeittiössä, porkkanapihvit


Tämä on nyt sitä parasta bestiä.

Uskon et monet tietää tän ihan opiskelijakukkaro-ystävällisyyden plus helppouden takia.
Määriä mun on tähän aika vaikea sanoa, koska laitan ite aika silmämääräsesti, mutta I'll try to tell ya.

2 isoa porkkanaa
2 kananmunaa
korppujauhoa
suolaa (+ muita mausteita)

1. Raastan porkkanat
2. Lisään kananmunat joukkoon
3. Lisään korppujauhoja sen verran, ettei seos ole kädellä enää vetisen tuntuista
4. Teen pihvin muotoisia vähän normaalia paksumpia pihvejä, ja paistan pannulla rasvan kanssa, niin että pieni kultainen pinta tulee molemmille puolille.
5. Tarjoile raejuuston (ja salaatin) kera.

Wola.

Niin helppoa, hyvää ja nopeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti